Categorie: Teatru

Teatrul Szigligeti Oradea “Oedipus” Szabó K. István

"Aparenţa modernă a personajelor, capul ras al lui Oedip (Dobos Imre, Dimény Levente) şi ţinuta sexi a Iocastei (Firtos Edit, vitală, feminină si mamoasă in acelasi timp), ca şi jocul si expresiile lipsite de emfază si patetism fac cu atât mai credibilă intâlnirea cu destinul căruia nimeni nu i se poate sustrage. Este, din nou, modul...   Citeste mai mult »

Categorie: Teatru

Teatrul Regina Maria “Dragoste, în patru tablouri”

"Dragoste, în patru tablouri", la Moara Răsărit Scrisă de autorul elveţian contemporan Lukas Barfuss, tema piesei porneşte de la nevoia de varietate în viaţă, în dragoste. Textul are o linie clară, dar există şi un personaj care duce totul în zona simbolisticii, a metaforei. Este ca un dirijor al spectacolului", a spus...   Citeste mai mult »

Categorie: Teatru

Teatrul Regina Maria “SEARA DE AJUN” (Ovidiu Caița)

SEARA DE AJUN (de Anthony Neilson, regia artistică Ovidiu Caița, scenografia Oana Cernea). Premiera spectacolului are loc marți, 8 septembrie, de la ora 19 la Moara Răsărit. Următoarea reprezentație e joi, 10 septembrie, de la ora 19 la Moara Răsărit. Cu: Răzvan Vicoveanu, Alin Stanciu, Andrei Sabău și Mihaela...   Citeste mai mult »

social network